Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο
Αρχική » Γυμναστική και Ορθοσωμική Άσκηση

Γυμναστική και Ορθοσωμική Άσκηση

Στις δράσεις του προγράμματος ευεξίας & ευ ζην «Wellness for all!», έχουμε εντάξει, από τα μέσα του 2018, τα σύγχρονα αναβαθμισμένα προγράμματα γυμναστικής που ακολουθούν ολιστική προσέγγιση και περιλαμβάνουν cross training, body sculpt, legs & abs, total body, pilates και stretching. Τα οργανωμένα προγράμματα πραγματοποιούνται είτε δια ζώσης στο χώρο του εταιρικού γυμναστηρίου είτε on line, υπό την καθοδήγηση πάντα έμπειρων γυμναστών.

Στο πλαίσιο του σύγχρονου τρόπου εργασίας και της πολύωρης καθιστικής ζωής στο γραφείο, η ορθοσωμική άσκηση μπορεί να φανεί ιδιαίτερα ευεργετική, καθώς σταδιακά συμβάλλει στην αύξηση της αντοχής & της ελαστικότητας των μυών, τη γενικότερη ενδυνάμωση του μυοσκελετικού συστήματος και την απόκτηση ουσιαστικής επίγνωσης του σώματος.

Από τις αρχές του 2019, παρέχουμε στα μέλη μας τη δυνατότητα παρακολούθησης μαθημάτων ορθοσωμικής γυμναστικής για τη βελτίωση της στάσης σώματος (posture improvement). Τα μαθήματα πραγματοποιούνται τόσο δια ζώσης στο χώρο του εταιρικού γυμναστηρίου, όσο και on-line, υπό την επίβλεψη εξειδικευμένου γυμναστή και στηρίζονται στην εφαρμογή της σωστής στάσης του σώματος, μέσα από συγκεκριμένες αρμονικές & ήπιες ασκήσεις διατάσεων και ενδυνάμωσης.

Δήλωσε τη συμμετοχή σου εδώ