Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο
Αρχική » Ανακοινώσεις » Wellness for all! Κλήρωση δύο δωρεάν διαμονών σε ξενοδοχεία 5* και 4* σε Αρχαία Ολυμπία και Μετέωρα – Αρ. Ανακ. 2571

Wellness for all! Κλήρωση δύο δωρεάν διαμονών σε ξενοδοχεία 5* και 4* σε Αρχαία Ολυμπία και Μετέωρα – Αρ. Ανακ. 2571

ΕΝΩΣΗ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ

Ένα χρόνο μετά την έναρξη του προγράμματος ευεξίας και ευ ζην “Wellness for all!” και την επιτυχή -μέχρι σήμερα- υλοποίηση ποικίλων δράσεων (ενδ. σύγχρονα προγράμματα γυμναστικής και ορθοσωμική άσκηση, ΕΦΕΤ runners, Ομάδα εθελοντισμού ΕΦΕΤeam, συνεργασίες με γυμναστήρια & studio pilates/yoga κ.λπ.), συνεχίζουμε δυναμικά εντάσσοντας στα παρεχόμενα προνόμια και κληρώσεις για δωρεάν διαμονή σε ξενοδοχεία 5* και 4, με τα οποία συνεργάζεται η Ε.Φ.Ε.Τ. Αντίστοιχες κληρώσεις πρόκειται να πραγματοποιούνται σε τακτά χρονικά διαστήματα. Για την πρώτη μας κλήρωση, έχουμε επιλέξει τα ξενοδοχεία ARTY GRAND 5 (Αρχαία Ολυμπία) και GRAND METEORA 4* (Μετέωρα) αντίστοιχα. Η παροχή αφορά σε μια δωρεάν διανυκτέρευση με πρωινό για δύο άτομα/ανά ξενοδοχείο, εκτός εορτών και αργιών. Χρήση του προνομίου για το ARTY GRAND μπορεί να γίνει κατά τους μήνες Απρίλιο – Οκτώβριο, ενώ για το GRAND METEORA καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου. Ο φόρος διαμονής δεν περιλαμβάνεται.


Όροι συμμετοχής:
• Στη κλήρωση μπορούν να συμμετέχουν μόνο τα εγγεγραμμένα μέλη της Ε.Φ.Ε.Τ.
• Για την εκδήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής μπορείτε να αποστείλετε email στο efet@nbg.gr, συμπληρώνοντας στο πεδίο «Θέμα» τα εξής στοιχεία:
“Α.Μ. – ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ – ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ”
• Τα email θα πρέπει να σταλούν το αργότερο μέχρι την Τετάρτη 11/12/19 στις 11.00 π.μ.
• Τα αποτελέσματα των δύο νικητών θα ανακοινωθούν στις 12/12/19, μέσω της Εσωτερικής Επικοινωνίας.
• Δεκτή γίνεται μόνο μια επιλογή ξενοδοχείου ανά συμμετέχοντα (σε περίπτωση επιλογής και των δύο ξενοδοχείων από το ίδιο μέλος, η συμμετοχή στη κλήρωση θεωρείται άκυρη)
Για τυχόν διευκρινίσεις μπορείτε να απευθυνθείτε στο τηλέφωνο 210-3342777 (12777).
Για αιτήσεις εγγραφής μέλους μπορείτε να επισκεφτείτε το site της Ε.Φ.Ε.Τ στο Intranet, καθώς και το site μας στο Internet www.efete.gr
«Η ευεξία και η καλύτερη ποιότητα ζωής είναι δικαίωμα και επιλογή μας!»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *