Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο
Αρχική » Ανακοινώσεις » Ανακοίνωση για λήψη μέτρων Αρ. Ανακ. 2620

Ανακοίνωση για λήψη μέτρων Αρ. Ανακ. 2620


Το Δ. Σ. της Ε.Φ.Ε.Τ. με υψηλό αίσθημα ευθύνης & σεβασμό στο ύψιστο αγαθό της υγείας και λαμβάνοντας υπόψη τις σχετικές προληπτικές οδηγίες του αρμόδιου Υπουργείου και της Τράπεζας, αποφάσισε τη λήψη των ακόλουθων μέτρων πρόληψης και προφύλαξης από τη μετάδοση του νέου κορονοϊού, με ισχύ από 10/3/20:
Αναστολή της λειτουργίας των πρωϊνών και απογευματινών τμημάτων γυμναστικής στο χώρο του γυμναστηρίου επί της οδού Αιόλου 86 (4ος όροφος), έως και τις 20 Μαρτίου 2020.
Προσωρινή διακοπή της λειτουργίας του χώρου του γυμναστηρίου όπου βρίσκονται τα όργανα γυμναστικής, έως και τις 20 Μαρτίου 2020.
Πραγματοποίηση απολύμανσης -για προληπτικούς λόγους- στους χώρους του γυμναστηρίου και τοποθέτηση συσκευασιών με αντισηπτικό υγρό σε εμφανή σημεία.
Αναβολή των προγραμματισμένων εθελοντικών δράσεων της ΕΦΕΤeam για το μήνα Μάρτιο.
Ευχαριστούμε όλα τα μέλη μας για την κατανόηση και συστήνουμε τήρηση των κανόνων υγιεινής και διατήρηση της ψυχραιμίας για τη δυνατόν καλύτερη & αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση της δύσκολης αυτής κατάστασης.


Για τυχόν πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο 2103240373. Για οποιαδήποτε εξέλιξη, θα φροντίζουμε για την έγκαιρη ενημέρωσή σας με σχετικές ανακοινώσεις στην Εσωτερική Επικοινωνία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *