Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο
Αρχική » Ανακοινώσεις » Επαναλειτουργία του χώρου γυμναστηρίου επί της οδού Αιόλου 86 – Αρ. Ανακ. 2685

Επαναλειτουργία του χώρου γυμναστηρίου επί της οδού Αιόλου 86 – Αρ. Ανακ. 2685


Το Δ.Σ. της Ε.Φ.Ε.Τ. σε ευθυγράμμιση με την απόφαση του κράτους για άνοιγμα των γυμναστηρίων, προχώρησε, με υψηλό αίσθημα ευθύνης & σεβασμό στο ύψιστο αγαθό της υγείας, στην επαναλειτουργία του χώρου του γυμναστηρίου επί της οδού Αιόλου 86 (4ος όροφος), τηρώντας απαρέγκλιτα όλα τα προβλεπόμενα μέτρα πρόληψης και προφύλαξης από τη μετάδοση του κορονοϊού.
Για το διάστημα 17/6/20 – 31/8/20 θα λειτουργεί αποκλειστικά ο χώρος όπου βρίσκονται τα όργανα γυμναστικής, με εξαίρεση το διάστημα 10/8 – 24/8/20 που το γυμναστήριο θα παραμείνει κλειστό.
Όσον αφορά στα οργανωμένα τμήματα γυμναστικής, Tai Chi και ορθοσωμικής άσκησης, θα παρέχεται στα μέλη μας -από Σεπτέμβριο- η δυνατότητα συμμετοχής σε προγράμματα που θα διεξάγονται με φυσική παρουσία στην αίθουσα γυμναστικής (δεδομένων πάντα των συνθηκών) ή/και μέσω on line εφαρμογής (διαδραστικά ολιγομελή τμήματα υπό την καθοδήγηση & επίβλεψη του αρμόδιου γυμναστή). Για την εκδήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής, θα υπάρξει έγκαιρη & αναλυτική ενημέρωση, μέσω σχετικής ανακοίνωσης στην Εσωτερική Επικοινωνία.
Για τυχόν πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο 2103240373.


Ευχαριστούμε όλα τα μέλη μας για τη στήριξη και την κατανόηση και συστήνουμε την τήρηση των προβλεπόμενων κανόνων υγιεινής, σε συνδυασμό με υψηλό αίσθημα ατομικής ευθύνης.
Καλό καλοκαίρι!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *