Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο
Αρχική » Ανακοινώσεις » Wellness for all! Έναρξη on line διαδραστικών προγραμμάτων γυμναστικής & ορθοσωμικής άσκησης – Αρ. Ανακ. 2702

Wellness for all! Έναρξη on line διαδραστικών προγραμμάτων γυμναστικής & ορθοσωμικής άσκησης – Αρ. Ανακ. 2702


Η Ε.Φ.Ε.Τ. με υψηλό αίσθημα ευθύνης & σεβασμό στο ύψιστο αγαθό της υγείας, προσαρμόζεται με ευελιξία στα νέα δεδομένα/συνθήκες λόγω της πανδημίας του κορονοιού, αξιοποιώντας τις δυνατότητες της τεχνολογίας για τις παροχές στα μέλη της.
Στο πλαίσιο αυτό, συνεχίζονται κανονικά και τη νέα σεζόν τα προβλεπόμενα -από το “Wellness for all!”- σύγχρονα αναβαθμισμένα προγράμματα γυμναστικής και ορθοσωμικής άσκησης για τη βελτίωση της στάσης σώματος (posture improvement), παρέχοντας τη δυνατότητα συμμετοχής σε on line διαδραστικά τμήματα, μέσω πλατφόρμας ZOOM, υπό την καθοδήγηση & επίβλεψη των αρμόδιων γυμναστών.
Στα εν λόγω προγράμματα μπορούν να συμμετέχουν αποκλειστικά τα εγγεγραμμένα μέλη της Ε.Φ.Ε.Τ. και –ανά πρόγραμμα- το κόστος συμμετοχής είναι 10 ευρώ το μήνα (50 ευρώ το πεντάμηνο 15/9/20-15/2/21) για 2 ώρες την εβδομάδα (απόγευμα). Σε περίπτωση που κάποιο μέλος μας επιθυμεί την παρακολούθηση και των δύο προγραμμάτων (γυμναστική & ορθοσωμική άσκηση) προβλέπεται έκπτωση 10% επί του συνόλου των δύο συνδρομών.
Σημειώνεται, επίσης, ότι οι συμμετέχοντες:

 1. χρησιμοποιούν προσωπικό email και συσκευή (ενδ. κινητό, laptop, tablet κλπ.) και όχι εταιρικό email και υπολογιστή
 2. λαμβάνουν μέρος με αποκλειστικά δική τους ευθύνη όσον αφορά ατομικά θέματα υγείας, καθώς και καταλληλότητας/ασφάλειας του χώρου εκγύμνασης (ενδ. ολισθηρότητα δαπέδου, απομάκρυνση επικίνδυνων επίπλων, κατάλληλος κλιματισμός κλπ.).
  Δεδομένου ότι τα εν λόγω προγράμματα προβλέπεται να ξεκινήσουν στις 15/9/20, για την εκδήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής μπορείτε να στείλετε email στο efet@nbg.gr το αργότερο μέχρι τις 8/9/20, αναγράφοντας το πρόγραμμα / τα προγράμματα που επιθυμείτε να συμμετέχετε και το προσωπικό σας email.
  Οι ενδιαφερόμενοι θα ενημερωθούν εγκαίρως για τις ακριβείς ημέρες & ώρες διεξαγωγής των προγραμμάτων.
  Για παροχή πληροφοριών σχετικά με την εγγραφή ως μέλος της Ε.Φ.Ε.Τ. μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο 2103240373, Δευτέρα – Παρασκευή 11.00 π.μ. – 15.00 μ.μ.
  Ευχαριστούμε όλα τα μέλη μας για τη στήριξη και την κατανόηση και συστήνουμε την πιστή τήρηση των προβλεπόμενων κανόνων υγιεινής, σε συνδυασμό με υψηλό αίσθημα ατομικής ευθύνης.
  Η ευεξία και η καλύτερη ποιότητα ζωής είναι δικαίωμα και επιλογή μας!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *