Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο
Αρχική » Ανακοινώσεις » Wellness for all! FACE YOGA workshop: Your face is in your hands – Αρ. Ανακ. 2795

Wellness for all! FACE YOGA workshop: Your face is in your hands – Αρ. Ανακ. 2795


Στο πλαίσιο των δράσεων του προγράμματος «Wellness for all!», έχουν ενταχθεί -από τον περασμένο Νοέμβριο- τα “Wellness Talks”, ψηφιακές συναντήσεις με κύριο στόχο την ενημέρωση των μελών μας για θέματα που σχετίζονται με την υγεία, την ευεξία και την εν γένει καλύτερη ποιότητα ζωής.
Το θέμα της νέας μας ψηφιακής ενημερωτικής συνάντησης είναι: «FACE YOGA workshop: your face is in your hands!» και θα πραγματοποιηθεί (μέσω ΖΟΟΜ) την Τετάρτη 7/4/21 και ώρα 20.00 – 21.00, με ομιλήτρια την face yoga expert Αλεξάνδρα Βεκιάρη.


Λίγα λόγια για τη FACE YOGA:
Όπως είναι σημαντική η γυμναστική για ένα υγιές σώμα, το ίδιο απαραίτητη είναι και η Face Yoga για ένα υγιές πρόσωπο. Πρόκειται για μία ολιστική, φυσική και αποτελεσματική μέθοδο που απευθύνεται σε όλους ανεξαρτήτως ηλικίας και φύλου. Αποτελείται από έναν συνδυασμό ασκήσεων, πιεσοθεραπείας και αναπνοών που κυρίως βοηθούν στην ενδυνάμωση των μυών του προσώπου και του λαιμού.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε το site της κας Α. Βεκιάρη (www.faceyoga.gr).
Η συμμετοχή για τα εγγεγραμμένα μέλη της Ε.Φ.Ε.Τ. είναι δωρεάν. Το κόστος συμμετοχής για τα μη μέλη είναι 10 ευρώ.
Για την εκδήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής μπορείτε -το αργότερο μέχρι και τις 2/4/21- να στείλετε email στο efet@nbg.gr, (αναγράφοντας τηλέφωνο επικοινωνίας και το προσωπικό σας email για την αποστολή της σχετικής πρόσκλησης/link).
Για παροχή πληροφοριών σχετικά με την εγγραφή ως μέλος της Ε.Φ.Ε.Τ. μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο 2103240373, Δευτέρα – Παρασκευή 11.00 π.μ. – 15.00 μ.μ.
Η ευεξία και η καλύτερη ποιότητα ζωής είναι δικαίωμα και επιλογή μας!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *