Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο
Αρχική » Ανακοινώσεις » Wellness for all! Έναρξη β’ κύκλου on line διαδραστικών προγραμμάτων γυμναστικής & ορθοσωμικής άσκησης – Αρ. Ανακ.

Wellness for all! Έναρξη β’ κύκλου on line διαδραστικών προγραμμάτων γυμναστικής & ορθοσωμικής άσκησης – Αρ. Ανακ.


Στο πλαίσιο των δράσεων του προγράμματος ευεξίας και ευ ζην “Wellness for all!”, ολοκληρώνονται με επιτυχία τα on line διαδραστικά προγράμματα γυμναστικής και ορθοσωμικής άσκησης του α’ κύκλου μαθημάτων (15/9/20 – 12/2/21).
Τα εν λόγω προγράμματα, τα οποία διεξάγονται μέσω της πλατφόρμας ZOOM υπό την καθοδήγηση & επίβλεψη του αρμόδιου γυμναστή, πρόκειται να συνεχιστούν και για τον β’ κύκλο (15/2/21 – 15/7/21).
Οι ημέρες και ώρες διεξαγωγής τους είναι οι εξής:
* On-line δυναμική γυμναστική, κάθε Δευτέρα και Τετάρτη 19.00’ – 20.00’
* On-line ορθοσωμική άσκηση, κάθε Τρίτη και Πέμπτη 19.00’ – 20.00’
Στα προγράμματα μπορούν να συμμετάσχουν αποκλειστικά τα εγγεγραμμένα μέλη της Ε.Φ.Ε.Τ. και –ανά πρόγραμμα- το κόστος συμμετοχής είναι 10 ευρώ το μήνα (50 ευρώ το πεντάμηνο) για 2 ώρες την εβδομάδα. Σε περίπτωση που κάποιο μέλος μας επιθυμεί την παρακολούθηση και των δύο προγραμμάτων (γυμναστική & ορθοσωμική άσκηση) προβλέπεται έκπτωση 10% επί του συνόλου των δύο συνδρομών.
Για την εκδήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής μπορείτε να στείλετε email στο efet@nbg.gr το αργότερο μέχρι τις 11/2/21, αναγράφοντας το πρόγραμμα / τα προγράμματα που επιθυμείτε να συμμετέχετε και το προσωπικό σας email. Λόγω του περιορισμένου αριθμού κενών θέσεων -max. πέντε (5) ανά πρόγραμμα- θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.


Σημειώνεται, επίσης, ότι οι συμμετέχοντες:

  1. χρησιμοποιούν προσωπικό email και συσκευή (ενδ. κινητό, laptop, tablet κλπ.) και όχι εταιρικό email και υπολογιστή.

2. λαμβάνουν μέρος με αποκλειστικά δική τους ευθύνη όσον αφορά ατομικά θέματα υγείας, καθώς και καταλληλότητας/ασφάλειας του χώρου εκγύμνασης (ενδ. ολισθιρότητα δαπέδου, απομάκρυνση επικίνδυνων επίπλων, κατάλληλος κλιματισμός κλπ.)

Για παροχή πληροφοριών σχετικά με την εγγραφή ως μέλος της Ε.Φ.Ε.Τ. μπορείτε να επικοινωνείτε και στο τηλέφωνο 210-3240373 (Δευτέρα – Παρασκευή, 11.00 π.μ.–15.00 μ.μ.)


Ευχαριστούμε για μια ακόμα φορά όλα τα μέλη μας για τη στήριξη και συστήνουμε την πιστή τήρηση των προβλεπόμενων κανόνων υγιεινής, σε συνδυασμό με υψηλό αίσθημα ατομικής ευθύνης.


Η ευεξία και η καλύτερη ποιότητα ζωής είναι δικαίωμα και επιλογή μας!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *