Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο
Αρχική » Ανακοινώσεις » «Ε.Φ.Ε.Τ. │ Wellness for all! Καθαρίζουμε παραλίες και συμμετέχουμε σε κλήρωση δωρεάν διαμονών σε ξενοδοχεία 5* & 4*» Αρ. Ανακ. 3028

«Ε.Φ.Ε.Τ. │ Wellness for all! Καθαρίζουμε παραλίες και συμμετέχουμε σε κλήρωση δωρεάν διαμονών σε ξενοδοχεία 5* & 4*» Αρ. Ανακ. 3028

ΕΝΩΣΗ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ

                                                                           «Wellness for all!»
       «Καθαρίζουμε παραλίες και συμμετέχουμε σε κλήρωση δωρεάν διαμονών σε ξενοδοχεία 5*& 4*»

Μετά την επιτυχή υλοποίηση του καθαρισμού της Παραλίας Αλίμου στις 29/5/22, σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Εσωτερικών Ελεγκτών Ελλάδος, στο πλαίσιο των δράσεων του βραβευμένου προγράμματος ευεξίας και ευ ζην “Wellness for all!”, επόμενος περιβαλλοντικός στόχος μας είναι να αυξήσουμε τους εθελοντικούς καθαρισμούς ακτών στην περιοχή της Αττικής, αλλά και να τους επεκτείνουμε σε πανελλαδικό επίπεδο.


Προσκαλούμε λοιπόν όσες/όσους επιθυμείτε να συμβάλετε σε αυτή την προσπάθεια, να καθαρίσετε εθελοντικά παραλία/-ες της επιλογής σας, ακολουθώντας πάντα τους βασικούς κανόνες υγιεινής και ασφάλειας (χρήση γαντιών & αντισηπτικών, αποφυγή συλλογής απορριμμάτων που είναι άγνωστα ή μπορεί να προκαλέσουν τραυματισμό) και να μας στείλετε φωτογραφίες και στοιχεία από τις δράσεις σας (ονοματεπώνυμο, όνομα/τοποθεσία παραλίας, ημερομηνία καθαρισμού, mail και τηλέφωνο επικοινωνίας) στο mail μας efet.nbg@gmail.com, το αργότερο μέχρι τις 15/9/22.


Αυτόματα το όνομά σας θα συμπεριληφθεί στην κλήρωση που θα διεξαχθεί στις 20/9/22 για 2 νικητές που θα κερδίσουν από μια δωρεάν διανυκτέρευση με πρωινό για δύο άτομα, επιλέγοντας από τα ξενοδοχεία EPIRUS PALACE 5* (Ιωάννινα) ή GRAND METEORA 4* (Μετέωρα) ή AMALIA 4 * (Ναύπλιο).
Τα ονόματα των δύο νικητών θα αναρτηθούν στις 21/9/22 στην αρχική σελίδα του site μας (www.efete.gr).

Για τυχόν απορίες μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας μέσω της Φόρμας «Επικοινωνία» του
site μας.

                         Η ευεξία και η καλύτερη ποιότητα ζωής είναι δικαίωμα και επιλογή μας!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *