Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο
Αρχική » Ανακοινώσεις » «Wellness for all!» Έναρξη συνεργασίας με γυμναστήρια

«Wellness for all!» Έναρξη συνεργασίας με γυμναστήρια

«Wellness for all!»

    Έναρξη συνεργασίας με γυμναστήρια/δίκτυα γυμναστηρίων, studio pilates/yoga και αθλητικά σωματεία σε προνομιακές τιμές.

     Η ΕΦΕΤ υπηρετώντας έμπρακτα εδώ και 92 χρόνια τη θεμελιώδη αξία του ευ ζην (well-being) και αναγνωρίζοντας τη σημασία και τα πολλαπλά οφέλη της άσκησης & της ευεξίας, αποφάσισε το σχεδιασμό και την υλοποίηση μιας σειράς δράσεων στο πλαίσιο του διετούς (2018-2020) προγράμματος ευεξίας & ευ ζην «Wellness for all!». Έχοντας ήδη εμπλουτίσει, από το Σεπτέμβριο 2018, τα προγράμματα άσκησης στο χώρο του γυμναστηρίου μας επί της οδού Αιόλου 86, ως επόμενη δράση, προχωράμε στην έναρξη συνεργασίας με γυμναστήρια / δίκτυα γυμναστηρίων, studio pilates /yoga και αθλητικά σωματεία, με σκοπό να προσφέρουμε σε όλα τα μέλη μας τη δυνατότητα εκγύμνασης με ιδιαίτερα προνομιακά πακέτα προσφορών, για το τρέχον έτος.
      Επίκεντρο των προσπαθειών μας είστε εσείς και γι’ αυτό το λόγο καταρτίσαμε μία λίστα συνεργασιών, βασισμένη σε συστάσεις συναδέλφων, η οποία έχει αναρτηθεί στο site μας. Προκειμένου να εμπλουτίσουμε μαζί τη λίστα αυτή, είμαστε ανοιχτοί στις δικές σας προτάσεις ώστε να επεκτείνουμε τη συνεργασία μας με γυμναστήρια/δίκτυα γυμναστηρίων, studio pilates/yoga, σχολές χορού, σχολές πολεμικών τεχνών, αθλητικά σωματεία κλπ. που βρίσκονται όχι μόνο στην περιοχή της Αττικής, αλλά και σε ολόκληρη την Ελλάδα.
     Σύμφωνα με το ισχύον πλαίσιο συνεργασίας, η χρήση των προσφορών/προνομιακών πακέτων αφορά αποκλειστικά τα μέλη της ΕΦΕΤ, με επίδειξη στους υπεύθυνους των γυμναστηρίων κλπ. της ατομικής κάρτας μέλους ΕΦΕΤ και του Δελτίου Αστ. Ταυτότητας. Πρόσθετα, για όσους συναδέλφους το επιθυμούν, διευρύνουμε τη δυνατότητα αξιοποίησης του εν λόγω προνομίου και στο άμεσο οικογενειακό περιβάλλον (σύζυγος ή/και παιδί/-ιά), με μειωμένη ετήσια συνδρομή μέλους που ανέρχεται στο ποσό των 10 ευρώ για τον/την σύζυγο και 5 ευρώ για κάθε παιδί.
Η ευεξία και η καλύτερη ποιότητα ζωής είναι δικαίωμα και επιλογή μας!

Χρήσιμες πληροφορίες:
– Στο site της ΕΦΕΤ στο Intranet, καθώς και στο site μας στο Internet www.efete.gr μπορείτε να βρείτε:
* τη λίστα των συνεργαζόμενων γυμναστηρίων
* τα έντυπα αίτησης εγγραφής μέλους

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *