Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο
Αρχική » Ανακοινώσεις » «Wellness for all!»Έναρξη νέου κύκλου on-line μαθημάτων «FACE YOGA»με τη face yoga expert Αλεξάνδρα Βεκιάρη

«Wellness for all!»
Έναρξη νέου κύκλου on-line μαθημάτων «FACE YOGA»
με τη face yoga expert Αλεξάνδρα Βεκιάρη

Στο πλαίσιο των δράσεων του προγράμματος ευεξίας και ευ ζην “Wellness for all!”, προγραμματίσαμε νέο κύκλο μαθημάτων FACE YOGA με τη face yoga expert Αλεξάνδρα Βεκιάρη, που περιλαμβάνει 5 workshops, τα οποία θα πραγματοποιούνται μέσω ZOOM την πρώτη εργάσιμη Τρίτη κάθε μήνα και ώρα 20.15 – 21.15, με έναρξη την Τρίτη 4/10/22.
Κάθε μάθημα περιλαμβάνει μασάζ, πιεσοθεραπεία, αναπνοές και τεχνικές χαλάρωσης. Το συνολικό κόστος συμμετοχής στα 5 μαθήματα για τα εγγεγραμμένα μέλη της Ε.Φ.Ε.Τ. είναι 15 ευρώ, ενώ για τα μη εγγεγραμμένα μέλη 30 ευρώ.


Λίγα λόγια για τη FACE YOGA:
Όπως είναι σημαντική η γυμναστική για ένα σθεναρό και υγιές σώμα, το ίδιο απαραίτητη είναι και η Face Yoga για ένα υγιές και όμορφο πρόσωπο. Πρόκειται για μία ολιστική, φυσική και αποτελεσματική μέθοδο αντιγήρανσης και πρόληψης που απευθύνεται σε όλους ανεξαρτήτως ηλικίας και φύλου. Αποτελείται από έναν συνδυασμό ασκήσεων, πιεσοθεραπείας, massage και αναπνοών που βοηθούν τους μύες του προσώπου και του λαιμού να δυναμώσουν και το δέρμα να γίνει πιο ελαστικό και σφριγηλό.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε το site της κας Α. Βεκιάρη (www.faceyoga.gr).


Για την εκδήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής μπορείτε να συμπληρώσετε τη Φόρμα στο πεδίο
«Επικοινωνία» του νέου μας site (www.efete.gr), το αργότερο μέχρι και τις 27/9/22, αναγράφοντας το προσωπικό σας email και τηλέφωνο επικοινωνίας. Για παροχή πληροφοριών σχετικά με την εγγραφή ως μέλος της Ε.Φ.Ε.Τ. κλπ. μπορείτε να επικοινωνείτε στα τηλέφωνα 2103240373 και 2103342777 (διεπ. 12777), Δευτέρα – Παρασκευή 11.00’ – 14.00’.


                         Η ευεξία και η καλύτερη ποιότητα ζωής είναι δικαίωμα και επιλογή μας!
                                                                   Αθήνα, 20 Σεπτεμβρίου 2022

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *