Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο
Αρχική » Ανακοινώσεις » «Wellness for all!  Συμβολική κλήρωση για 15 συλλεκτικά ροζ βραχιόλια για την ενίσχυση της Εκστρατείας Ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού»

«Wellness for all!  Συμβολική κλήρωση για 15 συλλεκτικά ροζ βραχιόλια για την ενίσχυση της Εκστρατείας Ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού»

«Συμβολική κλήρωση για 15 συλλεκτικά ροζ βραχιόλια για την ενίσχυση της Εκστρατείας Ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού »

 O μήνας Οκτώβριος είναι αφιερωμένος στην πρόληψη και ενημέρωση για τον καρκίνο του μαστού και η Ε.Φ.Ε.Τ., στο πλαίσιο των δράσεων του προγράμματος ευεξίας και ευ ζην “Wellness for all!”, προβαίνει σε μια ακόμα συμβολική κίνηση, αυτή τη φορά κληρώνοντας 15 συλλεκτικά ροζ βραχιόλια (Pink Ribbon Bracelets) γνωστής εταιρίας καλλυντικών, με σκοπό την ενίσχυση του έργου της Εκστρατείας Ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού και τη διάδοση του μηνύματος #TimeToEndBreastCancer

Λίγα λόγια για την εκστρατεία:

Με κάθε αγορά Pink Ribbon Bracelet βοηθάμε γυναίκες σε κάθε γωνιά της Ελλάδας να πραγματοποιήσουν μια δωρεάν εξέταση μαστογραφίας μέσω της κινητής μονάδας μαστογραφίας που έχει δημιουργηθεί σε συνεργασία με την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα στο: ELCompanies.com/BreastCancerCampaign

Όροι συμμετοχής:

  • Στη κλήρωση μπορούν να συμμετάσχουν μόνο τα εγγεγραμμένα μέλη της Ε.Φ.Ε.Τ.
  • Η συμμετοχή σας γίνεται μέσω του site της Ε.Φ.Ε.Τ. efete.gr, με τη συμπλήρωση της Φόρμας στην ενότητα «Επικοινωνία», αναγράφοντας ονοματεπώνυμο, προσωπικό email και τηλέφωνο επικοινωνίας.
  • Τα μηνύματα θα πρέπει να σταλούν το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 14/10/22
  • Τα ονόματα των 15 νικητών θα αναρτηθούν στο site της Ε.Φ.Ε.Τ. τη Δευτέρα 17/10/22, μετά τις 19:00

Για την παροχή πληροφοριών σχετικά με την εγγραφή ως μέλος της Ε.Φ.Ε.Τ. κλπ. μπορείτε –εκτός από το site μας- να επικοινωνείτε και στο τηλέφωνο 210-3240373 (Δευτέρα – Παρασκευή, 11.00 π.μ.–14.00 μ.μ.)

                       “Η ευεξία και η καλύτερη ποιότητα ζωής είναι δικαίωμα και επιλογή μας!”

                                                                             3 Οκτωβρίου 2022

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *