Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο
Αρχική » Ανακοινώσεις » “Wellness for all!” Ψηφιακή ενημερωτική συνάντηση: “Χτίζω το σκελετό μου, ζω καλύτερα!”

“Wellness for all!” Ψηφιακή ενημερωτική συνάντηση: “Χτίζω το σκελετό μου, ζω καλύτερα!”

από το Σύλλογο Σκελετικής Υγείας ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ

Η Ε.Φ.Ε.Τ., αξιοποιώντας τις δυνατότητες της τεχνολογίας, προσαρμόζεται με ευελιξία στα νέα δεδομένα λόγω COVID-19 και εμπλουτίζει σταθερά τις δράσεις του προγράμματος ευεξίας και ευ ζην “Wellness for all!”.

Στο πλαίσιο αυτό, μετά τα on line διαδραστικά τμήματα γυμναστικής και ορθοσωμικής άσκησης που ξεκίνησαν το Σεπτέμβριο, ακολουθεί ένας κύκλος ψηφιακών συναντήσεων με τον τίτλο “Wellness Talks”, που κύριο στόχο έχουν την ενημέρωση των μελών μας για θέματα που σχετίζονται με την υγεία, την ευεξία και την εν γένει καλύτερη ποιότητα ζωής.

Με αφορμή σήμερα την Παγκόσμια Ημέρα κατά της Οστεοπόρωσης, ανακοινώνουμε την πρώτη ψηφιακή ενημερωτική συνάντηση με θέμα “Χτίζω το σκελετό μου, ζω καλύτερα!” που πρόκειται να πραγματοποιηθεί (μέσω ZOOM) την Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2020, ώρα 19:00 – 20:15, με ομιλητές μέλη του Συλλόγου Σκελετικής Υγείας «Πεταλούδα».

Η «Πεταλούδα», με έτος ίδρυσης 1997, είναι μη κερδοσκοπικό σωματείο επίσημα αναγνωρισμένο από το Διεθνές Ίδρυμα Οστεοπόρωσης (ΙΟF) και κύριο στόχο έχει την ενημέρωση & ευαισθητοποίηση του κοινού σχετικά με θέματα σκελετικής υγείας, άσκησης, πρόληψης κα. (www.osteocare.gr)

Η Ε.Φ.Ε.Τ., με έμπρακτο ενδιαφέρον για τα θέματα μυοσκελετικής υγείας και τις αρνητικές επιδράσεις της πολύωρης καθιστικής ζωής στη σωστή στάση σώματος, στηρίζει για δεύτερη συνεχή χρονιά το έργο της “Πεταλούδας”, υπενθυμίζοντας την κλήρωση -πέρσι τον Οκτώβριο- 10 συμμετοχών μελών μας στο «13ο Ετήσιο Ενημερωτικό Συνέδριο Σκελετικής Υγείας».

Στη ψηφιακή ενημερωτική συνάντηση μπορούν να συμμετέχουν αποκλειστικά εγγεγραμμένα μέλη της Ε.Φ.Ε.Τ. Η συμμετοχή είναι δωρεάν.

Για την εκδήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής μπορείτε –το αργότερο μέχρι και τις 23/10/20– να στείλετε email στο efet@nbg.gr, (αναγράφοντας τηλέφωνο επικοινωνίας και το προσωπικό σας email για την αποστολή της σχετικής πρόσκλησης/link).

Για παροχή πληροφοριών σχετικά με την εγγραφή ως μέλος της Ε.Φ.Ε.Τ. μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο 2103240373, Δευτέρα – Παρασκευή 11.00 π.μ. – 15.00 μ.μ.

 

 

                         Η ευεξία και η καλύτερη ποιότητα ζωής είναι δικαίωμα και επιλογή μας!

 

                                                                    Αθήνα, 20 Οκτωβρίου 2020

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *