Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο
Αρχική » Ανακοινώσεις » “Wellness for all!” – on line workshop για το Οφθαλμικό Σύνδρομο Η/Υ – “COMPUTER VISION SYNDROME: CAUSES, SYMPTOMS & TREATMENTS” Αρ. Ανακ. 2921

“Wellness for all!” – on line workshop για το Οφθαλμικό Σύνδρομο Η/Υ – “COMPUTER VISION SYNDROME: CAUSES, SYMPTOMS & TREATMENTS” Αρ. Ανακ. 2921

On-line workshop για το Οφθαλμικό Σύνδρομο Η/Υ, με τίτλο: “Computer Vision Syndrome: Causes, Symptoms and Treatments” με ομιλητή τον Δρ. Ιορδάνη Χατζηαγγελίδη, χειρουργό οφθαλμίατρο.

Στο πλαίσιο των δράσεων του προγράμματος «Wellness for all!», έχουν ενταχθεί τα “Wellness Talks”, ψηφιακές συναντήσεις με κύριο στόχο την ενημέρωση των μελών μας για θέματα που σχετίζονται με την υγεία, την ευεξία και την εν γένει καλύτερη ποιότητα ζωής. Για τη νέα μας ψηφιακή συνάντηση έχουμε επιλέξει τη διεξαγωγή διαδραστικού workshop με τίτλο “Computer Vision Syndrome: Causes, Symptoms and Treatments”, το οποίο θα πραγματοποιηθεί (μέσω ΖΟΟΜ) την Τρίτη 14/12/21 και ώρα 19.45’ – 21.15’, με ομιλητή τον Δρ. Ιορδάνη Χατζηαγγελίδη, χειρουργό οφθαλμίατρο, MD MBA FEBO (https://eyesee.today και https://www.youtube.com/user/lidesmd ) Για την εκδήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής μπορείτε να συμπληρώσετε τη Φόρμα στο πεδίο «Επικοινωνία» του νέου μας site (www.efete.gr), το αργότερο μέχρι τις 10/12/21, αναγράφοντας το προσωπικό σας email και τηλέφωνο επικοινωνίας. Το workshop μπορούν να παρακολουθήσουν δωρεάν τα εγγεγραμμένα μέλη της Ε.Φ.Ε.Τ., ενώ το κόστος συμμετοχής για τα μη μέλη είναι 15 ευρώ.

Λίγα λόγια για το workshop:
Το Οφθαλμικό Σύνδρομο Ηλεκτρονικού Υπολογιστή (Computer Vision Syndrome – CVS) θα μπορούσε να χαρακτηρισθεί ως μια ευρέως διαδεδομένη οφθαλμολογική κατάσταση που αφορά τα άτομα που εργάζονται πολλές ώρες σε καθημερινή βάση μπροστά στην οθόνη ενός Η/Υ. Στο workshop θα έχουμε την ευκαιρία να μάθουμε χρήσιμες πληροφορίες και επεξηγήσεις για τους παράγοντες που θεωρούνται υπεύθυνοι για την εμφάνιση του συνδρόμου, τα κύρια συμπτώματα, καθώς και συμβουλές πρόληψης (tips), ενώ προβλέπεται και χρόνος για συζήτηση και απάντηση ερωτημάτων.

Σύντομο βιογραφικό του ομιλητή:
Ο Δρ. Ιορδάνης Χατζηαγγελίδης, γεννήθηκε στην Αθήνα και μαθήτευσε στην Ελληνική Παιδεία. Ξεκίνησε τις ιατρικές σπουδές του, στο αρχαιότερο πανεπιστήμιο της Ευρώπης, το Πανεπιστήμιο της Μπολόνια (1084), Ιταλία, και αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο της Κρήτης. Έκανε πλήρη ειδικότητα στο “Οφθαλμιατρείο Αθηνών” όπου απέκτησε ισχυρά θεμέλια πάνω στην οφθαλμολογία και μεγάλη χειρουργική εμπειρία σε πλήθος επιτυχημένων χειρουργικών επεμβάσεων με εξαιρετικά αποτελέσματα και συστάσεις. Για να το τεκμηριώσει δε αυτό (audit), ανέπτυξε ο ίδιος μια σχετική εφαρμογή για iPhone, με σκοπό την καταγραφή των μετεγχειρητικών αποτελεσμάτων του. Μετά από επιτυχείς εξετάσεις στο Παρίσι, είναι αναγνωρισμένος ακόλουθος (Fellow) της Ευρωπαϊκής Οφθαλμολογικής Εταιρίας. Ολοκλήρωσε τις σπουδές του, εξειδικευμένος στις παθήσεις του αμφιβληστροειδή στο Πανεπιστήμιο του Northwestern, στο Σικάγο, ΗΠΑ, δίπλα από τον κ.Καθηγητή Lee Μ. Jampol, επικεφαλής της μεγαλύτερης πολυκεντρικής μελέτης πάνω στην Διαβητική Αμφιβληστροειδοπάθεια (DRCR.net) και ειδικό στα σύνδρομα Λευκών Εφήμερων Κηλίδων (White Dots Syndromes). Εκτός των άλλων, ο Δρ Χατζηαγγελίδης είναι καινοτόμος & ευρηματικός και θεωρείται πρωτοπόρος στον τομέα της Τηλεοφθαλμολογίας, ενώ κατέχει τέσσερα διπλώματα ευρεσιτεχνίας στον τομέα της Οφθαλμολογίας.

Για την παροχή πληροφοριών σχετικά με την εγγραφή ως μέλος της Ε.Φ.Ε.Τ. κλπ. μπορείτε να
επικοινωνείτε στα τηλέφωνα 2103240373 και 2103342777 (διεπ. 12777), Δευτέρα – Παρασκευή
11.00’ – 14.00’.


                              Η ευεξία και η καλύτερη ποιότητα ζωής είναι δικαίωμα και επιλογή μας!
                                                                        Αθήνα, 3 Δεκεμβρίου 2021

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *